Welcome Mr.President Donald Trump

Astazi s-a oficializat inceputul Erei Trump la Casa Alba.Eu sper ca odata cu Administratia Republicana  proaspat oficializata la partenerul ,,licurici” , sa se schimbe treburile si pe la noi.Aceasta schimbare a inceput astazi deoarece conform traditiei ,,licuriciului” absolut toti ambasadorii USA si-au dat demisia in bloc din functia de ambasadori odata cu instaurarea noului presedinte. Odata cu administratia republicana sper sa se mai termine cu binomul asta pe la noi , acest binom fiind sustinut puternic ,consider eu, in principal de fosta administratie a partenerului nostru strategic.Astfel sper sa fie mai bine pentru toata lumea!

Astazi am avut parte de un Donald Trump exemplar total diferit de campania electorala.Defapt intreaga familie Trump s-a comportat exemplar in cadrul festivitatiilor de la Capitol cat si pe celebrul drum dintre Capitol si Casa Alba.Alaturi de Donald in limuzina prezidentiala sau mai aflat fiul sau si superba lui sotie Melania Trump care a castigat de departe ,,duelul” cu fosta prima doamna a USA Michelle Obama.

Discursul lui Donald Trump a fost mult mai apropiat de discursul sau din noaptea alegerilor decat de celebrele lui discursuri explozive din campanie.Trump a avut un discurs echilibrat foarte foarte bine structurat a tinut sa isi exprime inca o data admiratia fata de cuplul Clinton cerand intregului auditoriu sa se ridice in picioare si sa ii aplaude pe Bil si Hillary Clinton.Acesta incheind apoteotic discursul cu celebrul sau slogan ,,Make America Great Again”.

Prima parte a drumului a fost parcurs in coloana oficiala, cu girofar doamna Kovesi, cuplul prezidential aflandu-se la bordul limuzinei prezidentiale apoi in partea a doua a traseului imediat dupa ce coloana a ajuns in fata sediului FBI Presedintele Trump a coborat de mai multe ori din masina parcurgand cativa metrii pe jos dupa care s-a urcat iar  in limuzina apoi a coborat din nou langa Ministerul Economiei dupa care s-a urcat din nou in limuzina prezidentiala . O ultima ,,baie de multime” s-a petrecut in apropierea Casei Albe apoi Presedintele Donald a parcurs ultima parte a drumului pana la Casa Alba cu limuzina blindata.

In concluzie doresc sa ii urez o sedere placuta si cat mai indelungata domnului Trump la Casa Alba in speranta ca se vor schimba lucrurile…Daca in bine sau in rau,asta nu stie nimeni dar cu siguranta se vor schimba.

P.S. Make America Great Again!!!

P.S.S. Sper sa curga demiterile incepand de luni!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s